آخرین اخبار
کد مطلب: 80712
ماده اصلي توليد سوسيس و کالباس+ تصاوير
تاریخ انتشار : 1393/06/26 18:52:58
نمایش : 3701
به گزارش سلام لردگان به نقل از پارسينه، خمير مرغي که در کشور تهيه مي شود مايعي است حاصل از بادر اسکلت باقيمانده از مرغ هائي که ران وسينه آنها جدا شده است ويا از رستوران ها و مرغ فروشي هاي سطح شهرجمع آوري مي شود که ديگر نبايد به آن خميرمرغ بگوئيم و بهتر است خمير اسکلت يا ضايعات ناميده شود.آن بخشي هم که از مرغ کامل استحصال مي شود متاسفانه از مرغ هاي تخمگذاري (در صنعت به آنها مرغ هلندي يا مادر مي گويند) تهيه مي شود و به دليل چثه ريزي و آلودگي که دارند کشتارگاها قادربه خروج کامل امعاء و احشاي اين مرغ ها نيستند.که متاسفانه خمير حاصل از اين مرغ ها سرشاراز باقيمانده امعاء و احشاء حفره بطني و صدري است.به همين دليل است که دکتر رسول ديناروند رييس سازمان غذا و دارو با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت تامين سلامت فرآورده‌هاي پروتئيني بويژه سوسيس و کالباس، گفت: در سوسيس و کالباس قدم اول حذف خمير مرغ در تهيه اين محصولات است. بخشنامه مربوطه ابلاغ شده و در شش ماه دوم امسال عملياتي مي‌شود.

 

 








 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس